Странице

среда, 27. август 2014.

Favoriti i nefavoriti Avgusta





Za ovaj mesec imam dosta favorita,pored kozmetike ima i random stvarčica.




    Prvo krećem sa Balea proizvodima,a to su:
~Balea Soft&Clear Waschgel-gel za umivanje lica,cena oko 300 dinara,150 ml,dosta dugo traje,lepo čisti lice i skida šminku skoro sve,samo mi maskara malo ostane.Mana mu je što isušuje kožu,naravno ako imate kombinovanu ili masnu kožu možda će da vam odgovara,ali moja je normalna.Da li ću kupiti ponovo? Ne verujem.

~Balea Golden Shine bodylotion Limited Edition-losion za telo,cena oko 300 din,200 ml,takodje dosta dugo traje,ima lep parfemski miris,ima shimer u sebi,ali ništa napadno,ne neguje preterano kožu,ali dopada mi se.Da li ću kupiti ponovo? Ne,zato sto uvek isprobavam nove losione. :)

~Balea Trend it up spray za zaštitu toplote-štiti kosu i ima divan miris,mislim da je pomorandža,štiti do 200°C,cena 309 dinara,200ml,ima pumpicu i pakovanje je super slatko.Da li ću kupiti ponovo? Mislim da hoću.







Sledeći su Avon proizvodi:
~Avon naturals body care ruža i čokolada-losion za telo,divnooo miriše,hidrira veoma dobro,troši se relativno brzo,ima 200ml i mislim da nije više od 250 dinara.Da li ću kupiti ponovo? Isti slučaj kao i sa Balea losionom. :)

~Avon plump pout lipgloss-sjaj za usne,koji navodno povećava usta jer ima mentol čini mi se,to nije tačno,možda ih blago,blagoo naduje ali to je skoro neprimetno.Kada se namaže pecka,ali veoma malo,miris je lep,kao što rekoh menta.Ima 7ml,a cena oko 300 dinara,nekad je skuplji,a nekad jeftiniji zavisi od kataloga.Moj je u nijansi luscious mauve i nijansa je totalno drugačija nego u katalogu,ja sam očekivala svetlu nijansnu ali ipak služi svrsi.Da li ću kupiti ponovo? Mislim da ne.

~Avon četka za umivanje-Mislim da je 199 dinara,zavisi od kataloga,mekana je i lepo čisti lice.






Avon četka za umivanje:

   
A sada random:

~L'oreal paris 3in1 micelar solution-micelarna voda (za skidanje šminke),200ml,oko 600 dinara,nema miris,koristim je sa nivea tuferima,odlično skida šminku.Da li ću je kupiti ponovo? Mislim da hoću.

~Dove deeply Nourishing-gel za tuširanje,250ml,cenu ne znam,miris je blag,neguje dobro.Mana je sto se malo teže otvara.Dobila sam ga na poklon.

~Batiste dry shampoo floral&flirsty blush-šampon za suvo pranje kose,mislim da je najbolji na našem tržištu,200ml,cena oko 600 din.Ne ostavlja bele tragove,ima lep cvetan miris.Meni se dosta brzo potrošio.Da li ću ga ponovo kupiti? Možda.

~Nivea tuferi-koristim ih za skidanje šminke,stižu 80 tufera,brzo se troše.Da li ću ih ponovo kupit? Mislim da hoću.




~Essence kajal bela olovka-cena oko 200 dinara,1gr,dosta je mekana,,ali mana je što se lako razmazuje i brzo udje u oko.Onda krenu suze,bar je to slučaj sa mnom.Prednost je to što je dobra za highlight.Da li ću kupiti ponovo? Verovatno ne.

~Essence i <3 extreme crazy volume maskara-većina blogerki je hvalila ovu maskaru dok meni nije ništa posebno,ali ima slatko pakovanje i dosta je velika.Jeftina je,oko 300 dinara,ima 12ml,četkica je dobra ali pokupi mnogo proizvoda.Maskara je gusta i jako crna.Malo slepljuje trepavice i kruni se,posle nekoliko sati.Da li ću je je ponovo kupiti? Ne.

~Essence it's all about matt!-puder u kamenu,ali meni je pao 2 puta pa je sada u prahu :D Super fiksira i mat je,kao što naziv kaže.Ne izgleda cakey,ima 8 gr,oko 400 dinara.Da li ću ga kupiti ponovo? Možda.

~Ebelin beauty blender-sundjer za blendanje šminke,prvo se nakvasi i poraste,baš poraste.Super je za korektor,a za puder ga nisam isprobala.Košta oko 350 dinara.

~Ebelin pinceta-oko 300 dinara,super je.







Četkica od maskare:



*Slika preuzeta sa http://www.ladylakki.com/2013/02/09/essence-i-love-extreme-crazy-volume-mascara/

~Malena lak za nokte-nijansa/broj 8,cena oko 200 dinara,12ml.Tečan je previše,ali donekle je to i dobro jer se sporije suši.Da li ću ga kupiti ponovo? Ne.

~Eveline 8in1-lak koji oporavlja nokte,ovo mi je druga bočica.Cena 279 dinara,u lily-ju,12 ml.Da li ću kupiti ponovo? Ako imam problema sa noktima,hoću.

~Maybelline baby lips-moj je peach kiss,miriše njami,na breskvu.Cena 249 dinara u liliju, 4,4 gr,lepo hidrira,ali nisu ništa toliko posebno da se digne zbrka.Ima malo shimera.Da li ću kupiti ponovo? Možda ali u drugoj nijansi.

~Labello vitamin shake acai&wild apple-miriše divno,daje lepu rozu boju,meni traje večno,kao i ostala labela.Zanimljivo je to što nije klasičan roze unutra nego roze-belo-crveno u krug.Teško za objasniti. :D Cena oko 270 dinara,4,8 gr. Da li ću ga kupiti ponovo? Ne.

~Aura glossy-sjaj za usne,sve se obrisalo ne znam ni nijansu ni količinu proizvoda,a cena je oko 150 dinara.Boja je nude,sija,nije mat.Neću kupiti ponovo.

~Maybelline Affinitone korektor (recenzija) .

~She olovka za obrve-nije mnogo postojana,broj 002,ima četkicu koja je upotrebljiva.Cena 200-300 dinara.Da li ću kupiti ponovo? Ne verujem.






~B.U candy love EDT-parfem/toaletna voda nisam sigurna,miriše jako ali lepo,50 ml,cena oko 800 dinara.Dobila sam ga od B.U kompanije (nagradna igra).Veoma slatko pakovanje.
~Remington s1450 pegla za kosu-nema podešavanje temperature,što je mana,ali lepo pegla.Mislim da je koštala 2800 dinara.





To je to. Hvala što čitate <3

Ako želite recenziju za bilo koji od proizvoda napišite u komentaru. :)

















1 коментар:

  1. Odlični favoriti, a zajednički su nam Baby Lips, Balea losion sa šljokicama i ebelin sundjer za puder :)

    ОдговориИзбриши

Pogledajte još i: